[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=oKoL4LB2bUA&feature=youtu.be” width=”560″ height=”315″]

MESAZHI I SË PREMTES / Fejzi Shaholli

Për më tepër vizitoni: www.kmsh.al

“Nëse njeriu arrin të rregullojë ekuilibrin mes materiales dhe shpirtërores, patjetër që do të ketë shpërblime të mëdha. Në këtë botë do të arrijë të gjejë lumturinë e vërtetë edhe në botën tjetër ndoshta do të shpërblehet me Xhenet.”