Thank You For Your
Desire To Give!

To Donate month-to-month , please use the monthly donation form

Monthly Donation Form

Dhuro Zekatin

“Ata që shpenzojnë pasurinë e tyre për hir të Allahut, pa e shoqëruar atë me përgojime…

Dhuro Zekatin

“Ata që shpenzojnë pasurinë e tyre për hir të Allahut, pa e shoqëruar atë me përgojime apo fyerje, do të shpërblehen nga Zoti dhe nuk do të kenë pse të frikësohen apo të pikëllohen.” (Bekare, 262)

Shkruaj vlerën e llogaritur të ZEKATIT

Personal Info

Credit Card Info
This is a secure SSL encrypted payment.

Billing Details

Donation Total: 1.00€

Pajtohuni

Regjistrohuni në listën tonë të POSTIMEVE


© Të gjithë të Drejtat e Rezervuara 2021 Komuniteti Mysliman i Shqipërisë